Idols-Samuli hurmasi tuomarit: ”Muutamat laulutunnit kerkesin ottaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen viidennen Idols-tuotantokauden koelauluja nähdään parhaillaan televisioruuduissa, ja eilen nähtiin otteita Rovaniemen koelaulujen annista. Mukana oli myös 16-vuotias Samuli Pesonen, joka pääsi jatkoon upealla esiintymisellään.

Tuomarit taidoistaan vakuuttanut nuori mies on nyt ollut Staran Chaos Tube -blogin haastattelussa. Hän kommentoi samalla myös televisiossa nähdyn koelaulunsa sujumista.

– Hyvät fiilikset jäi, hyvin meni, vaikka vähän jännittikin. Jamie Cullumin Photograph tuli laulaa luikautettua ja suomenkielisenä biisinä Irinan Katujen kuningatar, Samuli Pesonen kertoi haastattelussa.

Laulajalupaus on harrastanut laulamista jo pitkään, mutta silti hän otti varmuuden vuoksi laulutunteja.

–  Olen laulanut niin kauan kuin vain muistan, haaveena tulla joskus laulajaksi. Pianoa tuli soitettua musiikkiopistossa kuutisen vuotta. Suunnitelmissa olisi aloittaa sen soitto uudelleen. Muutamat laulutunnit kerkesin ottaa ennen teatteriviikonloppua ja kyllä kannatti! Koen niistä todella olleen hyötyä, Samuli kertoi.

Lue koko haastattelu tästä.