Fanien sydämet murskattiin – teinitähtien salattu seurustelu vahvistui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen laulaja Justin Bieber on tällä hetkellä maailman suosituin teinitähti, ja hänen miljoonat faninsa suorastaan palvovat häntä. Samaan aikaan hänen taustavoimansa takovat rahaa musiikilla ja lukuisilla oheistuotteilla. Fanit ovat kuitenkin parhaillaan huolissaan idolinsa seurustelusta Selena Gomezin kanssa.

Kumpikaan nuorista tähdistä ei ole suostunut vahvistamaan seurusteluaan. Monet fanit ovatkin kiistäneet uskovansa idolinsa seurustelun, vaikka siihen viittaavia romanttisia kuvia on julkaistu verkossa jo suuri määrä. Tammikuussa verkossa julkaistiin kuvia, joissa pari suuteli ja kähmi toisiaan. Tuolloin kuvista suivaantuneet fanit lähettivät Gomezille verkossa jopa tappouhkauksia idolinsa sydämen varastamisesta.

Nyt seurustelu on kuitenkin saanut vahvistuksen Bieberin lähipiiristä. Selena Gomezin äitiä suositussa Wizards of Waverly Place -televisiosarjassa esittävä näyttelijä Maria Canals-Barrera on vahvistanut, että 18-vuotias Selena seurustelee 16-vuotiaan Justinin kanssa.

– Justin on todella mukava. Olen tavannut hänet muutaman kerran. En voi kuvitellakaan kuinka vaikeaa tuollaisten nousevien supertähtien on seurustella, mutta toivotan heille kaikkea hyvää. Minusta Justin vaikuttaa mukavalta nuorelta mieheltä. Heillä on varmasti paljon yhteistä, kun molemmat tulevat tavallisista perheistä, he ovat menestyneet nuorina ja heillä on erityinen kyky laulaa ja näytellä, Maria Canals-Barrera kertoi E! Onlinelle.