Uusi realitysarja Paratiisi seuraa suomalaisia Phuketissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusi dokumentaarinen realitysarja Paratiisi seuraa Thaimaan Phuketissa työskentelevien suomalaisten elämää. Sarja alkaa tiistaina 1. maaliskuuta, ja sitä esitetään tiistaista perjantaihin.

Moni sarjan päähenkilöistä on asunut Phuketissa vuosia, mutta joillekin seikkailu on vasta alkamassa. Paratiisi-sarjan päähenkilöitä ovat muun muassa sukelluskeskuksen vetäjä Mika, kouluttajat Jyrki ja Tomppa, sukellusopas Jama, oppaat Jagr ja Susanna sekä työharjoitteluun saapuva Jasmine. Raya Diversin omistajat muistetaan heidän ansiokkaasta toiminnastaan Kaakkois-Aasian tsunamikatastrofin aikana.

Lomaparatiisin tapahtumia seurataan myös Aurinkomatkojen oppaiden Kimmon ja Maijan, kiinteistövälittäjä Markuksen ja turistipoliisi Garryn mukana. Tarmokkaan Iran vetämällä Seduction-klubilla nähdään, millaista on Phuketin yöelämä. Sarjassa tavataan myös monia Phuketissa lomailleita suomalaisjulkkiksia vaatettaneet paikalliset räätälit Anthony ja Simon.