Jussi-gaalan kiitospuhe hämmensi: ”Ammun teitä polvilumpioon!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Helsingissä jaettiin jälleen palkinnot suomalaisille elokuville ja elokuvantekijöille. Erityisen voitokkaita elokuvia olivat Napapiirin sankarit ja Rare Exports. Yksi illan voittajista oli Ville Virtanen, joka palkittiin parhaan miespääosan esittäjänä Paha perhe -roolistaan.

Virtasella oli niin paljon kiitettävää, että hänen ylipitkäksi venynyt kiitospuheensa yritettiin tuotantotiimin toimesta hienovaraisesti keskeyttää. Mies halusi kuitenkin ehdottomasti jatkaa kiitoksiaan, ja hän osoitti sen hieman turhankin selvillä sanakäänteillä.

– Ettekä pane sitä tunnaria päälle! Mä ammun teitä polvilumpioon jos mä en saa kiittää. Älkää taputtako, mulla menee puheaikaa, Ville Virtanen huusi kun musiikki alkoi soida hänen kiitospuheensa taustalla.

Lisäksi osansa sai hieman kyseenalaisella – joskin suorapuheisella – tavalla myös Yleisradio.

– Toivottavasti Yleisradio herää siitä kokovartalokoomasta ennen kuin ala kuolee, Virtanen sivalsi saaden yleisöltä suuret suosionosoitukset.