Cameron Diaz huippuseksikkäänä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Cameron Diaz oli kesän aikana otsikoissa erityisesti Playboy-lehdelle antamansa harvinaisen avoimen haastattelun merkeissä. Cameron tunnetaan myös siitä, että hän välttelee yksityiselämäänsä tehokkaasti julkisuudelta. Nyt Diaz on jälleen kuvattu bikineissä rannalla.

Leffakaunotar on viime aikoina lomaillut ahkerasti, ja tällä kertaa hän on suunnannut miesystävänsä kanssa Miamiin. Siellä Cameron kuvattiin nauttimassa rantalomastaan mustiin bikineihin pukeutuneena. Hän ei kaihtanut myöskään meren aaltoja, joiden seassa hänet nähtiin nauttimassa vapaa-ajastaan.

Viime viikolla Cameron Diaz asteli kameroiden eteen hyväntuulisena ja ruskettuneena The Green Hornet -elokuvan ensi-illassa Los Angelesissa. Hieman aiemmin hän oli lomaillut Havaijilla miesystävänsä Alex Rodriquezin kanssa. Hollywoodissa uutisoitiin taannoin, että Cameronin reilut seitsemän kuukautta kestänyt suhde baseball-pelaaja Alex “A-Rod” Rodriguezin kanssa olisi päättynyt. Sittemmin ero on osoittautunut uutisankaksi.