Demi Moore juhli rintaliivit paljaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Demi Moore on tullut aviomiehensä Ashton Kutcherin ohella tutuksi muiden muassa vuoden 2003 Charlien Enkelit: Kurvit suoriksi -elokuvasta. Viimeisin Mooren tähdittämä elokuva oli nimeltään Bunraku. Naiselta on luvassa kolme uutta elokuvaa vielä tämän vuoden aikana. Elokuvat ovat nimeltään Margin Call, LOL ja Another Happy Day

Viime viikolla Demi Moore kuvattiin lomailemassa Brasiliassa yhdessä Ashtonin ja tyttärensä Tallulahin kanssa. Julkkisperhe on nyt kuvattu Sao Paulon muotiviikoilla, jossa Demi ja Ashton juhlivat railakkaasti yhdessä supermalli Gisele Bundchenin kanssa. Demi oli niin vauhdissa, että hänen rintaliivinsäkin paljastuivat näyttelijättären halaillessa miestään.

Viime viikolla Demi Moore ikuistettiin hyväntuulisena New Yorkissa vierailemassa David Lettermanin televisio-ohjelmassa. Solakka Moore oli pukeutunut näyttävään violettiin pikkumekkoon. Kerroimme taannoin, kuinka Demi Moore seurasi kumppaninsa Ashton Kutcherin No Strings Attached -elokuvan kuvauksia suurella innolla. Valitettavasti kaunotar erehtyi pariin otteeseen halailemaan kuvauksissa väärää miestä. Moore halaili näyttelijä Colin Owensia, sillä mies näytti takaapäin katsottuna aivan samalta kuin Kutcher.