Playboy-moguli Hugh Hefnerin seksipaljastusta vaikea uskoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehden perustajana ja johtajana julkkikseksi noussut lehtimoguli Hugh Hefner tunnetaan siitä, että hänen kainalossaan viihtyvät toinen toistaan nuoremmat ja kauniimmat povipommit. Kerroimme taannoin kuinka 84-vuotias Hugh Hefner kihlautui jouluna 24-vuotiaan povipommi Crystal Harrisin kanssa.

Pari viikkoa sitten Hefner paljasti ostavansa Playboy-yhtiön kokonaan takaisin itselleen ja poistavansa sen pörssistä. Nyt hän on kuitenkin ollut talousuutisten sijaan toisenlaisissa otsikoissa. Hugh Hefner on nimittäin paljastanut New York Times -lehden haastattelussa aloittaneensa masturboinnin vasta 18-vuotiaana. Mallikaunottaria, povipommeja ja orgioita rakastava mediamoguli paljasti kuitenkin samalla vielä suuremman yllätyksen. Hän nimittäin kertoi menettäneensä neitsyytensä vasta 22-vuotiaana, mitä hänen nykyisen maineensa perusteella lienee vaikea uskoa todeksi.

Hugh kertoi kihlauksesta Twitter-blogissaan ja paljasti Crystalin purskahtaneen itkuun kosinnan kuullessaan. Myöhemmin Hefner vielä vahvisti, että hänen antamansa sormus oli nimenomaan kihlasormus. Pariskunnalla on ikäeroa huimat 60 vuotta, joten väite Hollywoodin epäsuhtaisimmasta pariskunnasta ei ole aivan tuulesta temmattu. Tuleva avioliitto on lehtimogulille kolmas.