Justin Bieberin luottokorttikuitti vuoti nettiin – treffeillä säästöbudjetilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen laulaja Justin Bieber on tällä hetkellä maailman suosituin teinitähti, ja hänen miljoonat faninsa suorastaan palvovat häntä. Samaan aikaan hänen taustavoimansa takovat rahaa musiikilla ja lukuisilla oheistuotteilla. Nyt on selvinnyt, että nuori mies ei tuhlaa rahojaan ainakaan treffeillä.

16-vuotias Justin seurustelee nykyisin 18-vuotiaan Selena Gomezin kanssa. Eilen verkossa julkaistiin valokuvia, joissa nuori tähtipari oli romanttisilla treffeillä maailmankuululla Santa Monican laiturilla. Siellä Justin vei Selenan jäätelölle. Treffien hinta ei kuitenkaan kohonnut kovin korkeaksi, sillä se käy ilmi verkkoon vuotaneesta luottokorttikuitista. Jäätelöt maksoivat popparille nimittäin kaksi dollaria.

Viime vuonna Justin Bieber paljasti lehtihaastattelussa, että hän ei saa lainkaan viikkorahaa. Sen sijaan hän joutuu ansaitsemistaan miljoonista huolimatta pyytämään äidiltään lupaa saadakseen tehdä ostoksia. Taannoin verkossa nähtiinkin video, jossa laulaja anoi äidiltään lupaa ostaa radio-ohjattava helikopteri. Lupaa ei tullut.

Kumpikaan nuorista tähdistä ei ole suostunut vahvistamaan seurusteluaan, mutta Selena Gomezin äitiä suositussa Wizards of Waverly Place -televisiosarjassa esittävä näyttelijä Maria Canals-Barrera on vahvistanut, että 18-vuotias Selena seurustelee 16-vuotiaan Justinin kanssa.

– Justin on todella mukava. Olen tavannut hänet muutaman kerran. En voi kuvitellakaan kuinka vaikeaa tuollaisten nousevien supertähtien on seurustella, mutta toivotan heille kaikkea hyvää. Minusta Justin vaikuttaa mukavalta nuorelta mieheltä. Heillä on varmasti paljon yhteistä, kun molemmat tulevat tavallisista perheistä, he ovat menestyneet nuorina ja heillä on erityinen kyky laulaa ja näytellä, Maria Canals-Barrera kertoi E! Onlinelle.