MC Hammer kuvattiin konsertissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari suurta hittiä 90-luvun alkupuolella julkaissut MC Hammer vietti 2000-luvun hiljaiseloa. Taannoin hän oli kuitenkin otsikoissa, kun kustannusyhtiö Simon & Schuster vaati tähdeltä oikeusteitse takaisin etumaksua, jonka se oli maksanut entiselle artistille isyyttä käsittelevästä kirjasta.

MC Hammer teki sopimuksen Enemies of the Father: Messages from the Heart on Being a Family Man -nimisestä kirjasta jo vuonna 2002. Nyt MC Hammer on päässyt pitkästä aikaa parrasvaloihin, kun hän oli mukana The Black Eyed Peas -yhtyeen keikalla Super Bowlissa. Nyt yhtyeen jäsen Will.i.am on julkaissut yhteiskuvan Twitter-blogissaan.

47-vuotias amerikkalainen ”hiphop-tähti” MC Hammer, oikealta nimeltään Stanley Kirk Burrell, nousi aikanaan supersuosioon U Can’t Touch This -hitillään, joka perustui Rick Jamesilta lainattuun bassokuvioon.

MC Hammer