Leffakaunotar Mila Kunis sai hittiroolinsa Skypen välityksellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

70’s Show -komediasarjasta alunperin tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Mila Kunis vietti äskettäin vuosia hiljaiseloa, mutta tämän talven aikana hän on tehnyt upean paluun suoraan Hollywoodin A-sarjan tähdeksi. Tänä vuonna hänet nähdään useammassakin suuren budjetin elokuvassa.

Nyt Mila Kunis on paljastanut kuinka hän sai kiinnityksen uransa nousukiitoon saattaneeseen The Black Swan -elokuvaan. Hän ei nimittäin tavannut lainkaan elokuvan ohjaajaa tai käynyt koekuvauksissa. Niiden sijaan hän oli yhteydessä ohjaajaan vain Skypen välityksellä.

– Tämä oli ensimmäinen elokuva, johon minun ei tarvinnyt käydä koekuvauksissa. Se oli todellinen shokki. En kuitenkaan koskaan kyseenalaistanut Darrenia siitä että hän valitsi minut. En halunnut hänen harkitsevan päätöstään uudelleen, Mila Kunis kertoo Los Angeles Times -lehdessä.

27-vuotias näyttelijä Mila Kunis erosi vuodenvaihteessa Yksin kotona -tähti Macaulay Culkinista kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Taannoin Kunis kertoi varttuneensa homoseksuaalien miesten kanssa ja siksi luulleensa lapsena itsekin, että hän on poika tytön ruumiissa. Viime viikolla Mila yhdistettiin romanttisessa mielessä myös vastanäyttelijäänsä Justin Timberlakeen. Äskettäin hän paljasti, että elokuvan seksikohtaukset olivat harvinaisen noloja.

– Se oli todella epämiellyttävää. Me jouduimme kuvaamaan seksikohtauksia kahden viikon ajan. Siellä oli koko ajan 150 kuvausryhmän miestä katsomassa vierestä meidän ”paikkojamme”. Se oli niin väärin, Mila Kunis valitteli.