Paris Hiltonilla ikäkriisi: ”Minä panikoin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton esiintyi taannoin Brasiliassa muotinäytöksessä vierailevana mallina. Tuolloin tähden ulkonäkö herätti ihmetystä, sillä aikaisemmin langanlaihana pidetty Hilton esitteli vaatteita huomattavasti pulleammassa kunnossa. Nyt Hilton on paljastanut kärsivänsä pahasta ikäkriisistä.

Ensi viikon torstaina täydet 30 vuotta täyttävä tähti ei voi itse uskoa ikäänsä todeksi. Hilton on tunnustanut ahdistuneensa kolmenkympin rajapyykin lähestymisestä.

– Minä panikoin! En voi uskoa, että täytän jo 30. Mutta onneksi näytän yhä kaksikymppiseltä, Hilton kommentoi ikääntymistään Yahoo! News -julkaisun mukaan.

Hilton on aikaisemmin paljastanut aikovansa perustaa perheen seuraavan vuoden sisään. Tähti seurustelee nykyisin yökerhon omistajan Cy Waitsin kanssa.

– Minulla on ihmeellinen poikaystävä. Olemme olleet yhdessä melkein vuoden ja olen niin onnellinen ja siunattu. Tällä kertaa olen löytänyt ihmisen, joka rakastaa minua itseni takia eikä muista syistä, Hilton on kommentoinut suhdettaan.

Viime vuonna Paris Hilton oli paljon otsikoissa huumesekoilujensa vuoksi. Tähti jäi kiinni huumeiden hallussapidosta niin Yhdysvalloissa kuin monissa muissakin maissa. Myös Hiltonin poikaystävä Cy Waits on sekoillut päihteiden kanssa, sillä mies jäi viime kesänä kiinni huumeiden vaikutuksen alaisena ajamisesta. Waitsia vastaan on nostettu syyte ja häntä saattaa odottaa jopa vuosien vankeusrangaistus, mikäli hänet todetaan oikeudessa syylliseksi.