Sankarimummo hakkasi jalokiviliikkeen ryöstäjät käsilaukulla – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian Northamptonissa on nähty todellinen sankariteko, kun sankarimummo Ann Timson hyökkäsi kuuden jalokiviryöstäjän kimppuun ja rusikoi heitä käsilaukullaan kunnes miehet pakenivat paikalta.

Tapaus sattui keskellä kirkasta päivää, kun kypäräpäiset miehet saapuivat jalokiviliikkeen edustalla ja ryhtyivät rikkomaan näyteikkunoita lekalla. Ryöstö jäi kuitenkin yritykseksi. Liikkeen henkilökunta huomasi miesten yrityksen nopeasti ja ryhtyi laskemaan metallisuojia ikkunoiden eteen. Samaan aikaan kauempaa kadulta paikalle juoksi Timson, joka oli huomannut miesten yrityksen.

Miesten luo päästyään hän ryhtyi hakkaamaan heitä käsilaukullaan. Tyrmistyneet rikolliset päättivät luopua ryöstöstä ja paeta paikalta sankarimummon väliintulon jälkeen. Se ei kuitenkaan onnistunut, sillä mummon iskujen voimasta miesten skootteri kaatui ja osa miehistä jäi kiinni. Timson kävi tämän jälkeen nauttimassa kupillisen teetä ennen poliisien kuulustelua. Myöhemmin mummo kertoi Daily Mail -lehdelle toimineensa äidinvaiston varaisesti ja ”koska kukaan muu ei tehnyt mitään”.

– Ohikulkijat eivät tulleet avukseni. Olin hämmästynyt siitä, mutta he näyttivät olevan tyrmistyneitä. Moni vain seisoi ja otti kuvia. Ihmettelen miksi enemmän ihmisiä ei tullut keskeyttämään tilannetta. Asetin itseni vaaraan, mutta tekisin sen todennäköisesti myös uudelleen, Ann Timson ihmetteli.