Hittiartisti yllätti lentomatkustajat toden teolla – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa järjestettiin vuonna 1997 maamme ensimmäiset techno-ravet lentokoneessa, kun Airave-tapahtuma järjestettiin lennolla Helsingistä Ouluun. Sittemmin maailmalla on nähty useampiakin yläilmojen esiintymisiä, kun esimerkiksi Jamiroquai ja Kanye West ovat yllättäneet lentomatkustajat esiintymällä lentokoneessa.

Nyt hiphop-tähti B.o.B on vuorostaan matkustanut Delta-yhtiön lennolla Los Angelesiin ja tarjonnut mukana olleille matkustajille pienimuotoisen yllätysesiintymisen lentokoneen äänentoiston välityksellä. Kappaleena oli tilanteeseen sopien luonnollisesti hänen ja Rihannan yhteissingle Airplane.

Tilanteesta ikuistetulla videolla nähdään kuinka stuertti esittelee ensin kuusinkertaisen Grammy-ehdokkaan, joka ottaa sitten tilanteen haltuunsa. Rokkipoliisit olisivat todennäköisesti kritisoineet äänentoistoa, mutta muille katsojille lento oli varmasti ikimuistoinen. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

bob airplane