Halle Berry riitelee lapsensa ihonväristä: ”Lapseni on musta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Halle Berry ja hänen ex-miehensä Gabriel Aubry tapasivat toisensa vuonna 2005, mutta he erosivat keväällä 2010. Berry synnytti parille Nahla-nimisen tyttölapsen vuonna 2008. Nyt Aubry vaatii oikeudessa lapsen yhteishuoltajuutta ja virallista vahvistusta isyydelleen.

Halle Berry jätti taannoin elokuvaroolinsa keskittyäkseen oikeustaisteluun. Nyt ex-pariskunta on ajautunut likaisessa eroriidassa jopa kiistaan lapsen ihonväristä. Lapsen valkoihoisen isän kerrotaan suuttuneen, kun joku nimitti Nahlaa mustaksi. Berry sen sijaan korostaa lapsensa olevan nimenomaan mustaihoinen.

– Minusta hän on musta. Minä olen musta ja uskon, että se periytyy äidiltä lapselle, Halle Berry kertoi Ebony-lehden haastattelussa.

Halle Berry on People-lehden mukaan vakavasti huolissaan tyttärensä hyvinvoinnista silloin kun tämä on isänsä hoivissa. Siksi hän aikoo taistella kaikin keinoin, että isä ei saisi oikeudessa läpi vaatimustaan Nahlan yhteishuoltajuudesta. Ensin hän halusi tehdä sen ilman oikeudenkäyntiä, mutta nyt ex-mies on siis vienyt asian tuomioistuimen käsittelyyn.