Thaimaahan muutosta haaveileva lumenpudottaja takaisin lähtöpisteeseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisissa medioissa on kohistu jo pidemmän aikaa suomalaismiehen tempauksesta, jossa hän yllätti myös lähipiirinsä laittamalla omaisuutensa myyntiin nettihuutokauppaan ulkomaanreissua varten. Suunnitelmassa on kuitenkin tullut jo monta mutkaa matkaan. Nyt myös alkuperäisestä myyntisuunnitelmasta on luovuttu.

Kerroimme viime viikolla kuinka Ville Syväniemi paljasti Korkojen kera -keskusteluohjelman haastattelussa saaneensa 44.000 euron tarjouksen koko omaisuudestaan. Tuolloin tilanne näytti vielä varsin hyvältä, mutta ostaja kuitenkin katosi rahoineen ja koko projekti oli vaakalaudalla. Sittemmin Syväniemi kertoi harkitsevansa oikeustoimia ostajaa kohtaan.

– Mahdollisesti. Sehän venähtää varmaan vuodella, jos oikeusteitse lähtee kattelemaan, Syväniemi kuitenkin pohti tuolloin.

Nyt Voice kertoo, että Syväniemi on luopunut aikaisemmasta suunnitelmastaan myydä koko omaisuutensa kerralla. Sen sijaan hän tulee myymään omaisuutensa yksitellen, mikä palauttaa koko suunnitelman lähtöpisteeseen. Alkuperäinen ostaja on edelleen kateissa, mutta näillä näkymin asia ei ole etenemässä oikeuteen. Tämä siitä huolimatta, että myös nettihuutokaupassa annetut tarjoukset ovat sitovia.