Cynthia Nixonin lesborakas synnytti pojan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sinkkuelämää-televisiosarjasta tunnetun näyttelijättären Cynthia Nixonin perhe on kasvanut. Tähden partneri Christine Marinoni synnytti pariskunnalle toissapäivänä poikavauvan, Daily Mail -uutisoi. Lesbosuhteessa elävä pari onnistui pitämään perheenlisäyksen visusti omana tietonaan, sillä tieto vauvasta levisi julkisuuteen vasta tämän synnyttyä.

Sinkkuelämää-sarjassa ja sarjaan pohjautuvissa elokuvissa Mirandaa näyttelevä Nixon on elänyt parisuhteessa Marinonin kanssa vuodesta 2004. 44-vuotias Nixon hämmensi aikoinaan tunnustettuaan elävänsä suhteessa naisen kanssa. Aikaisemmin pitkässä heterosuhteessa elänyt näyttelijätär kertoi tuolloin eläneensä koko elämänsä miesten kanssa, mutta rakastuneensa sitten naiseen.

Cynthia Nixonin ja Marinonin perheeseen kuuluu tuoreen poikavauvan lisäksi Nixonin kaksi lasta tämän edellisestä suhteesta. Nixon ja tätä vuotta nuorempi Marinoni kihlautuivat vuonna 2009. Aviolittoa pari ei voi ainakaan toistaiseksi solmia, sillä samaa sukupuolta olevien avioliitot eivät vielä ole parin kotikaupungissa New Yorkissa laillisia.