Pomminkestävästä 25 miljoonan talosta tuli vitsi – ei kestänyt edes tuulta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on viime vuosina panostettu huomattavia summia rahaa valtion virastojen turvallisuuteen. Yksi tällaisista tuoreista kohteista on vain viisi kuukautta sitten valmistunut Walesin parlamentin näyttävä rakennus, jonka kerrottiin kestävän jopa suoran pommi-iskun.

Nyt talo on kuitenkin joutunut antautumaan luonnonvoimien edessä. 25 miljoonaa euroa maksanut ympäristöystävällinen hallintotalo jouduttiin nimittäin sulkemaan, kun se ei kestänyt Britanniaa viime aikoina piiskanneita kovia myrskytuulia, Daily Mail uutisoi.

Pomminkestäväksi väitetyn rakennuksen katto petti ja koko talo jouduttiin sulkemaan turvallisuussyistä. Tästä syystä brittilehdistö on nimennyt koko taloprojektin farssiksi. Eilen talon viisisataa työntekijää jouduttiin käännyttämään takaisin koteihinsa,