Silikonia peppuun – nainen kuoli isomman ahterin takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sugababes-tyttöyhtyeen riveissä aikoinaan tunnetuksi tullut, mutta sittemmin riitojen saattelemana bändin jättänyt laulaja Mutya Buena paljasti taannoin hankkineensa takapuoleensa silikonitäytettä, koska hän halusi pepustaan terhakkaamman.

Sittemmin peppusilikoneista on muodostunut varsinainen villitys, ja monilla muillakin supertähdillä uskotaan olevan täytettä takapuolessaan. Heitä ovat muiden muassa Jennifer Lopez ja Kim Kardashian. Julkkisnaisten vanavedessä silikonipepusta on tullut myös tavallisten ihmisten tavoittelema ilmiö. Nyt 20-vuotias brittinainen Claudia Adusei on kuitenkin menehtynyt tavoitellessaan suurempaa takapuolta.

Hän oli lentänyt kolmen ystävänsä kanssa Yhdysvaltoihin laitonta operaatiota varten. Poliisi kertoi The Sun -lehdelle, että Adusei menehtyi Philadelphiassa suoritetussa peppuleikkauksessa ilmenneisiin komplikaatioihin 12 tuntia silikoniruiskeiden saamisen jälkeen. Nuori nainen valitti rintakipuja ja hänet kiidätettiin sairaalaan, jossa hän kuitenkin menehtyi. Alustavassa ruumiinavauksessa kuolinsyyksi on määritelty silikoniruiskeiden aiheuttama sydänkohtaus. Poliisi tutkii tapausta.

Viime vuonna entinen Miss Argentina Solange Magano kuoli samaan operaatioon 38-vuotiaana.