Tämän takia miehet katsovat naisurheilua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miehet vaikuttavat seuraavan hieman naisia enemmän erilaisia urheiluohjelmia. Monien miestenkin mielestä esimerkiksi tenniksen tai uinnin katsominen televisiosta ei kuitenkaan ole välttämättä niitä kaikkein vauhdikkaimpia seurattavia. Siitä huolimatta monet naisten lajit kiinnostavat kovasti myös miehiä.

Nyt on mahdollisesti löytynyt syy siihen miksi miehet viihtyvät erityisen hyvin televisioruutujen ja näyttöpäätteiden äärellä naisurheilun parissa. Katso kuvat tästä.

Edellä mainittujen lajien lisäksi myös muiden muassa beach volley, surffaus, telinevoimistelu, korkeus- ja seiväshyppy sekä juoksu tarjoavat nimittäin varsin herkullista silmänruokaa kauniiden ja lihaksikkaiden naisvartalojen muodossa. Näistä lajeista on maailmalla noussut jo monia suosittuja kaunottaria, jotka kiinnostavat myös lehdistöä täysin ulkourheilullisten seikkojen takia. Monet naisista ovat menestyneet myös malliuralla.