Mark Sanchez vietteli 17-vuotiaan koulutytön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina viihdetähtien lisäksi myös lukuisat urheilutähdet ovat joutuneet seksiskandaalien pyörteisiin. Urheiluhistorian suurimmasta skandaalista vastasi toissavuonna Tiger Woods, jonka jalanjäljillä seurasi muiden muassa Bret Favre. Nyt joukkoon on liittynyt Jets-joukkueen tähti Mark Sanchez.

Amerikkalaisen jalkapalloilun 24-vuotias tähtipelaaja Mark Sanchez on väitteiden mukaan harrastanut seksiä 17-vuotiaan koulutytön kanssa tavattuaan hänet New Yorkissa sijaitsevalla Lavo-klubilla uudenvuodenaattona, Deadspin-sivusto uutisoi. Tyttö oli ottanut suhteesta todisteeksi valokuvia pelaajan kotoa. Sama sivusto paljasti taannoin myös Favren seksiskandaalin.

Väitteiden mukaan tyttö oli ilmoittanut oikean ikänsä, minkä jälkeen pelaaja oli todennut voivansa ainoastaan keskustella hänen kanssaan. Siihen tyttö oli vastannut, että seksiä saa harrastaa New Yorkin osavaltiossa vapaasti jo 17-vuotiaana. Pelaaja otti tuolloin tytön numeron, ja seuraava tapaaminen johti treffeihin ja seksisuhteeseen pelaajan kotona. Tyttö hehkutti saamiaan tekstiviestejä myös Facebookissa.