Victoria Beckham suostui alastonkuviin – silikonirinnat saivat lähteä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari viikkoa sitten Hollywoodin seksikkäimpien äitien joukkoon rankattu entinen Spice Girls -poptähti Victoria Beckham on parhaillaan lehtitietojen mukaan raskaana. Samalla selvisi syy siihen miksi hän luopui viime vuonna silikonirinnoistaan.

Nyt Victoria Beckham on tekemässä paluuta otsikoihin poseeraamalla alastomana vauvamasunsa kanssa. Kyseessä on samankaltainen kuva, jossa Demi Moore aikoinaan poseerasi ja jota monet supertähdet ovat sittemmin matkineet. Muiden muassa Britney Spears teki saman.

Victorian nakukuvat tullaan Star-lehden mukaan näkemään Vogue-lehden kannessa ja sisäsivuilla, vaikka alastomuus ei normaalisti lehden tyyliin kuulukaan. Victorian kuvaajana toimii Demin ja Britneyn kuvien tapaan maailmankuulu valokuvaaja Annie Leibovitz, joka ikuisti taannoin myös 15-vuotiaan teinitähti Miley Cyrusin kohuttuun topless-kuvaan.

– Tämä ei ole kovin Voguen tyylistä, mutta tiimi saa sen toimimaan ja tehtyä siitä muotikuvan. Anna on innoissaan suunnitelmasta. Victoria on suuri tyyli-ikoni ja kaikki uskovat lehden suorastaan lentävän lehtihyllyistä. Hän on maailman seksikkäin lehden kannessa koskaan raskaana poseerannut nainen, lähde kertoi.