Brooklyn Decker vanheni silmissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin bikineihin ja uimapukuihin keskittyvä julkaisu Sports Illustrated esitteli viime vuonna uuden huippumallin, kun lehden kannessa poseerasi näyttelijä-malli Brooklyn Decker. Sittemmin kaunotar on vakiinnuttanut paikkansa parrasvaloissa.

Äskettäin Brooklyn Decker nähtiin poseeraamassa alastomana Esquire-lehden helmikuun numeron kannessa. Nyt hän on ihmetyttänyt poseerauksellaan julkkisjuhlien punaisella matolla, sillä neitokaisen leopardi-kuvioinen asu sai hänet näyttämään ainakin kymmenen vuotta ikäistään vanhemmalta.

Sports Illustrated -kansikuva nosti Brooklyn Deckerin suoraan huippumallisarjaan, ja kansi rankattiin myöhemmin lukijoiden toimesta vuoden seksikkäimmäksi kansikuvaksi. Sittemmin Brooklyn kiinnitettiin näyttelemään Just Go With It -elokuvaan yhdessä Adam Sandlerin kanssa ja hänestä tuli nopeasti seurattu Hollywood-julkkis.

23-vuotias amerikkalainen vaaleaverikkö Brooklyn Decker on ennen Sports Illustrated -kansikuvaansa näytellyt muutamissa televisiosarjoissa ja nyt myös Just Go With It -elokuvassa valkokankaalla. Hän on vieraillut muiden muassa Ruma Betty, Chuck ja Roal Pains -sarjoissa. Victoria’s Secret -mallinakin toimiva Decker on naimisissa tennistähti Andy Roddickin kanssa.