Jenni Vartiainen myynyt jo yli 100 000 Seiliä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jenni Vartiainen lukeutuu Suomen suosituimpiin laulajiin. Nyt hänen toinen albuminsa, miltei vuosi sitten julkaistu Seili, on ylittänyt 100.000 myydyn kappaleen maagisen rajanpyykin.

Levyltä julkaistut neljä singleä En haluu kuolla tänä yönä, Nettiin, Missä muruseni on ja Duran Duran ovat olleet kaikki radiohittejä. Tuorein single Duran Duran pitää tällä hetkellä Suomen radiosoittolistan ykössijaa.

Seili on viettänyt albumilistalla huikeat 42 viikkoa, joista 15 viikkoa listaykkösenä. Levy on julkaisustaan asti pysynyt seitsemän myydyimmän joukossa. Tälläkin hetkellä albumi on listan sijalla kaksi. Yhteensä Jenni Vartiainen on myynyt kahdella albumillaan yli 155.000 kappaletta.

Jenni Vartiainen on Emma Gaalassa ehdolla kahdeksassa eri kategoriassa. Ensimmäisen kahdeksasta ehdokkuudesta hän voitti jo joulukuussa, kun hänet palkittiin Vuoden live-esiintyjä pystillä. Vuonna 2007 Jenni voitti kaksi Emmaa.