Mies katsoi mafialeffaa kotisohvalla – sai luodin päähänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen televisiossa nähtiin pari viikkoa sitten Martin Scorsesen ohjaama mafiaelokuvien klassikko Mafiaveljet, jossa luodit vinkuvat. Nyt samaisen elokuvan katsominen on muuttunut yllättävän aidoksi tilanteeksi Yhdysvalloissa.

40-vuotias floridalainen Jim Freeman söi nimittäin kaikessa rauhassa kiinalaista take away -ruokaa ja katseli elokuvaa kotinsa olohuoneen sohvalla, kun hän tunsi äkillistä kipua suussaan. Pian selvisi, että Freeman oli saanut luodin päähänsä kesken mafiaelokuvan. Vaimo säikähti toden teolla, kun mies huusi kesken elokuvan, että häntä oli ammuttu.

Luoti oli lentänyt ennen päähän osumistaan asunnon seinän ja oven läpi ja osui miestä vasempaan poskeen, josta se lensi vielä läpi. Luoti pysähtyi Freemanin oikeaan poskeen. Hänen vaimonsa kertoi WTSP-radiokanavan haastattelussa, että mies olisi todennäköisesti kuollut jos luoti olisi osunut vain pari senttiä ylemmäksi. Poliisi tutkii ampumista.