Miley Cyrus katuu vesipiipun polttoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin viihdemaailmassa ruodittiin näyttävästi teinitähti Miley Cyrusin kotibileitä, joissa ikuistetussa kännykkävideossa hän poltti vesipiipussa salviaa, jolla on voimakkaita huumeidenkaltaisia vaikutuksia. Sittemmin hänen isänsä pyysi tyttärensä puolesta anteeksi tapahtunutta.

Kohun synnyttyä Cyrusin taustavoimat yrittivät saada videon haltuunsa sekä rahalla että viekkaudella. Video päätyi siitä huolimatta verkkoon ja aiheutti välittömästi valtavan kohun. Nyt Miley on viimein itse kommentoinut tapausta julkisesti. Hän kertoo Marie Claire -lehden haastattelussa katuvansa tapausta.

– Opiskelijat polttavat salviaa, mutta he eivät ole roolimalleja. Minulle se oli huono päätös fanieni vuoksi ja kaiken sen vuoksi mitä minä edustan, Miley Cyrus kertoi Marie Claire -lehdelle.

Pari viikkoa sitten Miley valittiin maailman huonoimmaksi roolimalliksi nuorille tytöille. Valinta ei ollut mikään kovin suuri yllätys, sillä laulajasta on vuotanut julkisuuteen tasaiseen tahtiin paljastavia valokuvia. Tuoreessa haastattelussa nuori tähti kommentoi ensimmäisen kerran myös vanhempiensa avioeroa.