Miley Cyrus yllättää viettelevässä kuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin viihdemaailmassa ruodittiin näyttävästi teinitähti Miley Cyrusin kotibileitä, joissa ikuistetussa kännykkävideossa hän poltti vesipiipussa salviaa, jolla on voimakkaita huumeidenkaltaisia vaikutuksia.

Kohun synnyttyä Cyrusin taustavoimat yrittivät saada videon haltuunsa sekä rahalla että viekkaudella. Video päätyi siitä huolimatta verkkoon. Tällä viikolla Miley kommentoi viimein tapahtunutta, kun hän totesi People-lehden haastattelussa katuvansa tempaustaan. Samaisen lehden kuvissa 18-vuotias teinitähti nähdään yllättävän rohkeissa kuvissa, joista eräässä hän paljastaa kameralle viettelevästi rintaansa. Intiimit paikat pysyvät kuitenkin vielä piilossa.

Pari viikkoa sitten Miley valittiin maailman huonoimmaksi roolimalliksi nuorille tytöille. Valinta ei ollut mikään kovin suuri yllätys, sillä laulajasta on vuotanut julkisuuteen tasaiseen tahtiin paljastavia valokuvia. Tuoreessa haastattelussa nuori tähti kommentoi ensimmäisen kerran myös vanhempiensa avioeroa.