Seksikkäimmät lentoemännät listattiin – minne jäi Finnair?

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on uskomaton määrä erilaisia äänestyksiä seksikkäimmistä, kauneimmista ja kuumimmista naisista. Tähän joukkoon mahtunee hyvin mukaan myös äänestys lentoyhtiöstä, jolla on seksikkäimmät lentoemännät. Nyt sellainen on toteutettu.

Kyseessä oli Business Traveller -julkaisun äänestys, jossa vastaajilta tiedusteltiin lentoyhtiötä, jossa on heidän mielestään seksikkäimmät lentoemännät. Äänestykseen vastasi yli tuhat ahkerasti lentävää bisnesmatkustajaa. Voittajaksi äänestyksessä selviytyi Virgin Atlantic, jonka matkustamohenkilökunta pukeutuu nykyisin kirkkaanpunaisiin asuihin. Yhtiön voitto oli kirkas, sillä se sai peräti 53 prosenttia annetuista äänistä.

(Kuva: Virgin Atlantic)

Toiseksi seksikkäimmiksi rankattiin Singapore Airlinesin lentoemännät 18 prosentin äänisaaliilla ja kolmanneksi 12 prosentilla Etihad. Heti perässä seurasi hieman yllättäen Emirates, jonka emännät joutuvat peittämään suuren osan vartalostaan. Finnairia listoilla ei näkynyt, vaikka sen Aasia-lennot vetävät puoleensa myös bisnesasiakkaita. Lentojen ärsyttävimmäksi seikaksi nousi ylivoimaisesti lapset.