Tämä Cosmopolitan-kansikuva oli liian seksikäs – kiellettiin lehtihyllyistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen viime vuonna rantautunut Glee-televisiosarja on saanut maailmalla suuren suosion. Sarjan kaunottaresta, Lea Michelestä, on tullut suosion myötä seurattu julkkiskaunotar. Viime kuukausina hän on aiheuttanut päänvaivaa lasten vanhemmille odottamattoman rohkeilla poseerauksillaan.

Kerroimme äskettäin kuinka Lea Michele poseeraa Cosmopolitan-lehden maaliskuun numeron kannessa erittäin avonaisella kaula-aukolla varustetussa paidassa. Lasten vanhemmat suuttuivat kuvista, koska Michelen kiltti roolihahmo on monien teinityttöjen roolimalli ja koska hän poseeraa kuitenkin lehdissä provosoivissa kuvissa.

Nyt texasilaisen Brookshires-kauppaketjun johto on ottanut kritiikin tosissaan ja kieltänyt lehden lehtihyllyistään. Asiasta uutisoineen CocoPerez-julkaisun mukaan lehteä saa edelleen pyytämällä sitä henkilökunnalta. Viime kuussa Arkansasin osavaltiossa kauppaketju kielsi Elton Johnin homoparin ja heidän lapsensa kansikuvan esilläolon ”turvatakseen” asiakkaitaan.

Lea Michele rankattiin keväällä 2010 arvostetun Time-aikakauslehden toimesta maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle. 24-vuotias Michele poseerasi taannoin GQ-lehden kannessa ja sisäsivuilla odottamattoman rohkeasti koulutytön asussa ja pelkissä pikkuhousuissa. Kuvista nousi välittömästi kohu, koska lasten vanhempia edustava järjestö piti niitä liian seksikkäinä. Vanhemmat paheksuivat myös sitä että aikuisille miehille suunnattu lehti seksualisoi nuorten suosiman sarjan tähdet.

Lea Michele