Tämän teinitytön urheilutähti kaatoi sänkyynsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina viihdetähtien lisäksi myös lukuisat urheilutähdet ovat joutuneet seksiskandaalien pyörteisiin. Urheiluhistorian suurimmasta skandaalista vastasi toissavuonna Tiger Woods, jonka jalanjäljillä seurasi muiden muassa Bret Favre. Tällä viikolla joukkoon liittyi Jets-joukkueen tähti Mark Sanchez.

Amerikkalaisen jalkapalloilun 24-vuotias tähtipelaaja Mark Sanchez on väitteiden mukaan harrastanut seksiä 17-vuotiaan koulutytön, Eliza Krugerin, kanssa tavattuaan hänet New Yorkissa sijaitsevalla Lavo-klubilla uudenvuodenaattona. Pelaaja otti tuolloin tytön numeron, ja seuraava tapaaminen johti treffeihin ja seksisuhteeseen pelaajan kotona.

Nyt Eliza Kruger on siis löydetty ja myös hänen kuvansa ovat päätyneet julkisuuteen. Manolith-julkaisun mukaan tytön isä on varakas sijoitusjohtaja Konrad ”Chip” Kruger. Katso tytön kuva tästä. Asiasta syntyneestä kohusta huolimatta mitään laitonta suhteessa ei ole, sillä New Yorkin osavaltiossa 17-vuotias saa harrastaa vapaasti seksiä.