Traaginen kuolemantapaus NCIS Rikostutkijat -sarjan kuvauksissa – sarja tauolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

CBS on keskeyttänyt NCIS Rikostutkijat -sarjan kuvaukset traagisen onnettomuuden takia. Televisiosarjojen ja elokuvien kuvauspaikoilla sattuu tasaisin väliajoin onnettomuuksia, joissa näyttelijät, avustajat ja stuntmiehet loukkaantuvat joskus vakavastikin. Kuolemantapaukset ovat sen sijaan harvinaisempia, mutta nyt tällainen ikävä onnettomuus on kohdannut NCIS-televisiosarjaa.

CBS-kanava vahvisti eilen Entertainment Tonight -ohjelmalle, että televisiosarjan kuvauspaikalla tapahtui keskiviikkona traaginen onnettomuus, jossa mies menehtyi saamiinsa vammoihin. Myös poliisi vahvisti tapahtuneen. Kanava esitti samalla julkisen surunvalittelunsa menehtyneen läheisille ja kaikille sarjan työryhmässä mukana oleville.

Poliisin mukaan kuvauspaikalla tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa menehtyi 52-vuotias mies, joka jäi 60-vuotiaan miehen ohjastaman auton alle. Turma-auton kuljettaja oli mahdollisesti saanut sairauskohtauksen kesken ajon. Auton alle jäänyt työntekijä kiidätettiin sairaalaan, jossa hän myöhemmin kuoli.

Onnettomuuden poliisitutkinta on parhaillaan käynnissä, ja CBS-kanava kertoi auttavansa tutkintaa kaikin keinoin. NCIS-televisiosarjan kuvaukset on nyt keskeytetty ainakin toistaiseksi onnettomuuden takia, eikä keskeytyksen pituudesta ole tietoa.