Ziyi Zhangilla jäätävä bikinivartalo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin kiinalaisiin näyttelijöihin kuuluva Ziyi Zhang ei ole juuri komeillut länsimaisten viihdelehtien otsikoissa. Maailman kauneimpien naisten listalle useita kertoja äänestetty supertähti on kuitenkin tehnyt näyttävää malliuraa aasialaisissa lehdissä.

Taannoin Ziyi Zhang kuvattiin tavoittelemassa rajatonta rusketusta lähes alastomana. Geishan muistelmat -elokuvan päätähti lomaili tuolloin rannalla yhdessä israelilaisen miljonääripoikaystävänsä Aviv Nevon kanssa. Nyt Zhangin parhaita mallikuvia on koottu näyttävään galleriaan, jossa hän poseeraa niin bikineissä kuin yläosattomissakin.

Ziyi Zhang on Geishan muistelmat -elokuvan lisäksi nähty aiemmin lukuisissa muissakin elokuvassa, kuten Rush Hour 2, Lost For Words ja The Horsemen sekä lukuisissa mainoksissa. Hän kertoi taannoin oppineensa englantia kuuntelemalla Eminemin hiphop-kappaleita.