Tälle pilates-tunnille miehetkin suostuisivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan tähtikaartiin lukeutuva Alessandra Ambrosio on nykyisin yksi maailman kauneimmista äideistä, sillä hän synnytti esikoisensa reilut kaksi vuotta sitten elokuussa. Synnytyksen jälkeen hän palasi ennätysnopeasti takaisin mallimaailmaan.

Pilates on yleistynyt viime vuosina huimasti, mutta pääosa sen harrastajista on naisia. Nyt Alessandra on ikuistettu harrastamassa pilatesta kuntosalilla Santa Monican Venicessä juuri ennen siirtymistä rannalla Victoria’s Secret -malliston bikinikuvauksiin. Voisi varmasti hyvällä syyllä sanoa, että Ambrosion pilates-tunnille miehetkin suostuisivat mielellään.

27-vuotias Alessandra Ambrosio on tullut tunnetuksi esimerkiksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.