BB-kaunottaren bikinivartalo kiinnitti huomion rannalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen julkkistähti Claire Sweeney lienee suomalaisille uusi tuttavuus, mutta kotimaassaan hän on tullut tutuksi muiden muassa julkkisten Big Brotherin ja Brookside-televisiosarjan tähtenä. Nyt Sweeney on päätynyt paparazzikuviin.

Kuvaajat ikuistivat nimittäin näyttävän kaunottaren kun tämä oli viettämässä lomaansa aurinkoisissa merkeissä. Claire Sweeney nähdään paparazzikuvissa rannalla bikineissä. Fitness-videoitakin urallaan tehnyt neitokainen huomasi itsekin kuvaajat, ja näytti olevan hieman epävarma vartalonsa kanssa vetäessään vatsaa sisään.

39-vuotias englantilainen Claire Sweeney on televisiojulkkis, joka tuli alunperin tunnetuksi laulajana. Sittemmin hän sai kiinnityksen Brookside-saippuasarjaan ja on osallistunut myös julkkisten Big Brother -ohjelmaan. Viime aikoina Sweeney on ollut mukana jo useammissakin televisio-ohjelmissa, mutta kansainvälistä läpimurtoa on vielä saatu odotella. Vuonna 2005 hän julkaisi myös oman fitness-kuntoiluvideonsa.