Heidi Montag katkerana – sai porttikiellon omaan ensi-iltaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu realityjulkkis Heidi Montag tuli alunperin tunnetuksi suositusta The Hills -realitysarjasta. Sarjan päätyttyä hän on kuitenkin ajautunut ongelmiin toisensa perään, sillä samalla lehtien mielenkiinto lopahti eikä muita töitä ole juuri löytynyt. Viime kuukausina neitokaisesta ei ole enää juuri kuulunut mitään.

Suosion lasku näkyy myös lehdistölle nyt annetussa lausunnossa, sillä Heidi Montag on siirtynyt ei-toivottujen tähtien listalle. Hän nimittäin syyttää näyttelijä Jennifer Anistonia siitä että tämä antoi realitytähdelle porttikiellon Just Go With It -elokuvansa ensi-iltajuhliin, vaikka Heidi itse nähtiin kyseisessä elokuvassa.

– Olen todella surullinen. Tämä on ensimmäinen elokuva missä olen koskaan ollut, enkä päässyt kävelemään punaiselle matolle, koska Jennifer Anistonin mukaan olen liian kiistanalainen henkilö, Heidi Montag valitti Us Weekly -lehdelle.

Taannoin Heidi ja hänen aviomiehensä joutuivat luopumaan henkivartijoistaan rahapulansa takia. Heidi joutuukin jatkossa pitämään itse huolen turvallisuudestaan, joten hän suuntasi itsepuolustuskurssille voidakseen kohdata mahdollisen ahdistelijan itse.

– Minulle ei ole enää varaa turvapalveluihin, joten harjoittelen itsepuolustusta. Olen käyttänyt miljoonia turvamiehiin viimeisen neljän vuoden aikana, koska minun piti maksaa kaikki kuluni itse. Se on hullua ja vaikeaa, mutta elämä ei ole aina oikeudenmukaista. Minulla ei ole enää varaa lähteä juhlimaan baareihin, koska tarvitsemani turvamiehet maksavat viidestä kymmeneentuhanteen dollariin illalta, Heidi Montag kertoi Radar Onlinelle.