Jenny McCarthy taas vapailla markkinoilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-näyttelijä Jim Carrey ilmoitti taannoin eroavansa vaimostaan Jenny McCarthystä viiden vuoden yhteiselon jälkeen. Pian tämän jälkeen McCarthy bongattiin suutelemassa toista miestä Las Vegasissa.

Nyt Life & Style -lehti raportoi, että Jenny McCarthy on eronnut uudesta miesystävästään, joka oli urheiluagenttina työskentelevä Paul Krepelka. Etäsuhde oli lehden mukaan liian vaikea onnistuakseen, ja he tekivät yhdessä päätöksen seurustelun lopettamisesta. Mies asuu Massachusettissä eikä ollut valmis muuttamaan Jennyn luokse Los Angelesiin. Pari tapasi toisensa sokkotreffeillä.

38-vuotias Jenny McCarthy poseerasi Playboy-lehdessä ensimmäisen kerran vuonna 1993. Sittemmin hän on tehnyt uraa mallintöiden ohella myös televisiossa ja elokuvissa. Autismin parissa nykyisin paljon hyväntekeväisyyttä tekevä kaunotar kirjoitti äskettäin myös kirjan vanhemmuudesta. Hänet on nähty valkokankaalla muiden muassa elokuvissa Scream 3, Scary Movie 3 ja Dirty Love. Playboy-lehdessäkin poseerannut vaalea kaunotar paljasti taannoin karmean kokemuksensa ensimmäisistä silikoneistaan. Hän kertoi ettei halpa klinikka käyttänyt lainkaan nukutusta.