Johanna Tukiaisen kuuma tanssi villitsee YouTubessa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen aikoo astella alttarille vielä tämän kuun aikana. Hänen ja Arton häitä on tarkoitus tanssia Saariselällä, ja parhaillaan Tuksu yrittää päästä timmiin fyysiseen kuntoon näyttääkseen mahdollisimman hyvältä hääpuvussaan.

YouTubessa julkaistiin eilen video, jossa Johanna Tukiainen esittelee laihdutuskeinonsa. Videolla Tukiainen kertoo tanssineensa ammatikseen kymmenen vuoden ajan ympäri maailmaa, ja että hänen kehittämänsä tanssikuviot ovat mainioita keinoja painonpudotukseen. Videolla nähdäänkin Tukiaisen villit tanssikuviot, joista ei vauhtia puutu. Myös Johannan yllä oleva ”F*** Me I’m Famous” paita on aiheuttanut keskustelua.

Katso video tästä tai artikkelin yltä. Tukiaisen tuleva aviomies Arto on lähes päivittäin teillä tietämättömillä ja molemmat ovat välillä ilmoittaneet Facebookissa suhdestatuksekseen ”sinkku”. Siitä huolimatta hääkutsut ovat jo valmiina ja häiden järjestelyt täydessä käynnissä.