Jwoww’n iltapuku paljasti kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun Jersey Shore -realitysarjan naistähti Jwoww, eli Jenni Farley, on ollut viime viikkoina ongelmissa alastonkuviensa takia. Hänen entinen poikaystävänsä Thomas Lippolis uhkaa nimittäin vuotaa julkisuuteen hallussaan olevat kuvat. Oikeus määräsi kuvat tilapäiseen levityskieltoon.

Tällä kertaa Jwoww on kuvattu osallistumassa julkkisjuhliin asussa, jonka harsomainen materiaali ei peittänyt juuri lainkaan sisältöään. Realitytähti oli tapansa mukaisesti jättänyt pukematta rintaliivinsä, joten hänen rintavarustuksensa näkyi varsin hyvin iltapuvun läpi. Alushousut julkkistähti oli sentään ymmärtänyt pukea.

Viihdelehdet uutisoivat syyskuussa, että kyseisen Jersey Shore -sarjan tähdistä Jwoww sai Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Jwoww joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Siviilissä kaunotar saa kuitenkin nakuilla vapaasti.