Khloe Kardashian vuodattaa: ”Olen se ruma sisko, lihava ja transvestiitti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian on tuonut julkisuuteen myös useat sisaruksensa, joista 26-vuotias sisko Khloe Kardashian on toiminut muiden muassa radiojuontajana ja mallina. Hän on naimisissa Los Angeles Lakers -joukkueen tähtipelaaja Lamar Odomin kanssa.

Khloe on tullut tutuksi myös realityohjelmastaan sekä omasta vaatemerkistä ja hajuvedestä. Luksuselämästä hänellä on edelleen ongelmia. Hän paljastaa LOVE Magazine -lehdessä kuulevansa edelleen monenlaisia negatiivisia asioita erityisesti hänen ulkonäöstään ja taannoisista paino-ongelmistaan.

– Olen se ruma sisko. Olen lihava. Olen transvestiitti. Minulle on sanottu noita ilkeitä asioita vähintään kaksi kertaa päivässä viimeiset viisi vuotta. Se on kauheaa, tiedättehän? Paino-ongelmat ovat olleet elämäni suurin taistelu. Se ei ole elämäni tärkein asia, mutta se käy joskus ylivoimaiseksi, Khloe Kardashian kertoi LOVE Magazine -lehdelle.

Viime kesänä Khloen epäiltiin paparazzikuvien perusteella olevan raskaana. Pian hän kumosi huhut ilmoittamalla olevansa ainoastaan lihava.

Taannoin paparazzikuvat paljastivat Khloella olevan nykyisin nimekästä seuraa kuntosalilla, sillä seurapiirijulkkis Nicole Richie treenaa hänen kanssaan. Naiset saapuivat yhdessä Studio Cityn kuntosalille. Kardashianin ja Nicolen ystävyys on kestänyt jo kauan, sillä Khloe kutsuttiin Nicole Richien ja Joel Maddenin taannoin vietettyihin häihin.