Hyljeksitty kissa näytää Harry Potterin pahikselta – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on saatu uusi julkkiskissa, kun sikäläinen Daily Mail -lehti uutisoi kodittomasta kissasta, joka ei ole löytänyt uutta kotia poikkeavan ulkonäkönsä takia. Korvaton ja nenätön kissa näyttää nimittäin Harry Potter -elokuvien pahikselta, Lordi Voldemortilta.

14-vuotias Charlie-niminen kissa on ollut jo pidemmän aikaa odottamassa uutta kotia Blue Cross -järjestön hoivassa, mutta sen ottajaehdokkaat ovat yksi toisensa jälkeen säikähtäneet kissan oudoa ulkonäköä. Se muistuttaa kovasti Raplf Fiennesin esittämään leffapahista. Charlie ei tule myöskään toimeen muiden eläinten kanssa, joten se joutuu elämään parhaillaan eristyksissä odottamassa vapauttamistaan.

Kissa menetti korvansa ja nenänsä ihosyövän seurauksena. Se eli villinä kunnes eräs nainen ryhtyi ruokkimaan sitä, otti kissan hoiviinsa ja vei sen eläinlääkärille. Tulokas ei tullut kuitenkaan toimeen naisen muiden eläinten kanssa, joten se sai lähtöpassit. Katso kuvat Charliesta tästä.