Seiska: Missi-Viivin ex-mies Petsku vankilaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet suomalaiset viihdemediat hullaantuivat viime vuonna uuden Miss Suomen, Viivi Pumpasen, lisäksi myös hänen silloiseen miesystävään ja kihlattuun Pezhman Ahmadiin. Vielä tuolloin Hunks-tanssijana toiminut mies ja missikaunotar erosivat kuitenkin myöhemmin perinteiseen missityyliin.

Nyt Seiska uutisoi, että Pezhman ”Petsku” Ahmadia uhkaa vankeustuomio. Hän joutuu nimittäin huhtikuussa Espoon käräjäoikeudessa vastaamaan syytteisiin törkeästä petoksesta. Mikäli mies todetaan syylliseksi, on rangaistuksena vähintään neljän kuukauden vankeustuomio ja korkeintaan neljän vuoden vankeustuomio.

Ahmad oli viime keväänä otsikoissa seurustelunsa lisäksi myös siksi, että hän ei kelvannut suositun Hunks-tanssiryhmän jäseneksi. Tuolloin Hunksien varatoimitusjohtaja Samuli Järvinen kertoi Staralle lähettämässään tiedotteessa, että Ahmadi ei ole enää mukana miesesiintyjistä koostuvassa tanssiryhmässä.

– Pezhman Ahmadi ei ole Scandinavian Hunks -showryhmän jäsen eikä esiinny kyseisessä ryhmässä tai edusta ryhmää, Järvinen ilmoitti.