Olivia Wilde on nyt Hollywoodin seksikkäin sinkku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin ensi-iltansa saaneen Tron: Perintö -elokuvan naistähti Olivia Wilde on parhaillaan kovassa nosteessa viihdemaailmassa. Hän poseeraa nykyisin viikoittain tunnettujen miesten- ja muotilehtien kansikuvissa ja julkkisjuhlissa. Nyt hän on jälleen sinkku.

Olivia Wilde ja hänen aviomiehensä, italialainen Tao Ruspoli, tapasivat toisensa Wilden ollessa vielä 18-vuotias nouseva tähti. Avioliittoon heidät vihittiin jo puolen vuoden seurustelun jälkeen, jolloin Olivia oli 19-vuotias. Teini-iässä alkanut suhde ja avioituminen eivät olleet kuitenkaan kestävää laatua, sillä nyt People-lehti kertoo parin eronneen seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Lehden mukaan pari on ollut erossa jo jonkin aikaa, ja Olivian tiedottaja vahvisti eron lehdelle.

Kuvia Oliviasta muiden muassa yläosattomissa löytyy tästä. Viihdelehti Stara tapasi Olivia Wilden äskettäin Pariisissa, jossa hän oli markkinoimassa uutta elokuvaansa. Katso Olivian videohaastattelu tästä.

26-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on nähty muiden muassa televisiosarjoissa O.C. ja House sekä elokuvissa Alpha Dog, Year One, Fix ja Tron. Megan Fox nimesi Wilden naiseksi, jonka kanssa hän voisi harkita lesbosuhdetta. Olivia avioitui jo 19-vuotiaana italialaisen Tao Ruspolin kanssa, mutta suhde päättyi vuoden 2011 alussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen.