Peggy Rea kuoli sydänkohtaukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monista televisiosarjoista tunnetuksi tullut amerikkalainen näyttelijä Peggy Rea on kuollut. Hän menehtyi 89-vuotiaana sydänkohtaukseen kotonaan Toluca Lakella, Kaliforniassa. Asiasta kertoi Hollywood Reporter.

Edesmennyt näyttelijätär aloitti uransa jo 60-luvulla, ja I Love Lucy -hittisarjan vierailunsa jälkeen hän sai jalkaa oven väliin Hollywood-studioille. Kansainvälistä supertähteä Reasta ei koskaan tullut, mutta hän ehti pitkällä urallaan näytellä lukuisissa televisiosarjoissa ja muutamissa elokuvissa.

Peggy Rea muistetaan parhaiten Suomessakin aikoinaan suurta suosiota saaneen Waltonin perhe -televisiosarjan tähtenä. Hän näytteli sarjassa Rose Burtonin roolihahmoa. Lisäksi hän niitti menestystä myös niin ikään suositussa The Dukes Of Hazzards -televisiosarjassa Lulu Hoggin roolissa. Hieman pienemmissä rooleissa hänet nähtiin lukuisissa menestyssarjoissa, kuten Ihmemies MacGyver, I Love Lucy, Bonanza, Gunsmoke ja Tyttökullat.