YleX: Suomalaiskaunotar brittileffan naispääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisile elokuvamarkkinoilla vankan jalansijan saanut näyttelijätär Pihla Viitala on viettänyt viime aikoina runsaasti aikaa Ateenassa, Kreikassa. Viime aikoina hän on matkustellut runsaasti myös töiden merkeissä, kun leffaprojektit ovat vieneet häntä ympäri maailmaa.

YleX kertoo nimittäin tänään, että Pihla Viitala on saanut kiinnityksen naispääosaan kansainväliseen elokuvatuotantoon, jossa hänen vastanäyttelijänään nähdään menestyksekäs englantilainen Damian Lewis. Kyseessä on Man Is Wolf to Man -niminen elokuva, joka saa ensi-iltansa ensi vuonna.

Viitala kertoi päätyneensä Costa Ricassa kuvattavaan elokuvaan koekuvausten kautta ja joutuneensa alunperin googlettamaan Lewisin kuultuaan elokuvan ohjaajalta hänen nimensä. Heidän lisäkseen elokuvassa nähdään myös Vinzenz Kiefer. Elokuvan statusta voi seurata IMDB-sivustolta tästä linkistä.