Rihannalla ja hakkaaja-poikaystävällä vakava ongelma Grammy-gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu r&b-tähti Rihanna joutui pari vuotta sitten silloisen poikaystävänsä Chris Brownin hakkaamaksi. Laulaja joutui sairaalaan ja poikaystävä sai myöhemmin tuomion törkeästä pahoinpitelystä. Suurin osa tuomiosta on jo lusittu, mutta viiden vuoden lähestymiskielto on edelleen voimassa.

Nyt lähestymiskielto aiheuttaa päänvaivaa Grammy-gaalassa, sillä molemmat haluavat saapua paikalle seuraamaan palkintojenjakoa ja mahdollisesti voittamaankin jotain. Molemmat ovat nimittäin ehdolla. Lähestymiskiellon takia he eivät kuitenkaa saa vahingossakaan joutua kymmentä metriä lähemmäksi toisiaan. Ulkosalla heidän tulee pysytellä 50 metrin päässä toisistaan.

Rihanna yrittää parhaillaan saada oikeudelta lupaa lähestymiskiellon tilapäiseksi höllentämiseksi, Extra-ohjelma uutisoi. Mikäli siinä ei onnistuta, voi Brown joutua vankilaan mikäli hän joutuu liian lähelle entistä tyttöystäväänsä.