Seksirikoksen uhri löysi tekijän Facebookista – rikolliselle kuusi vuotta vankeutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinainen joutui taannoin törkeän seksirikollisen uhriksi Lontoossa. Tekijä meni kuitenkin lipsauttamaan naiselle ikänsä sekä etunimensä, joka oli hieman tavallisesta poikkeava Alpha. Rikoksen uhri, nuori perheenäiti, ryhtyi rikoksen jälkeen etsimään tekijää internetistä.

Sitkeä etsintä tuotti lopulta tulosta, kun Facebook-palvelusta löytyi 30-vuotias Alpha Gray -niminen mieshenkilö, joka sopi tuntomerkkeihin hyvin. Tämän jälkeen uhri ilmoitti löydöstään poliisille, joka puolestaan pidätti tekijän ja saattoi hänet oikeuden eteen.

Maalaajana ja sisustajana työskentelevä Alpha Gray on nyt tuomittu kuudeksi vuodeksi vankilaan raiskauksen yrityksestä, seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja ruumiinvamman tuottamisesta. Hän kiisti oikeudessa syyllisyytensä, mutta myönsi olleensa tekohetkellä samoilla kulmilla.