Aerosmith-videon komistus pidätettiin raiskauksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun Aerosmith-yhtyeen Crazy-kappaleen musiikkivideo sai vuonna 1994 suurta huomiota, kun kappaleesta muodostui kansainvälinen hitti. Sen musiikkivideolla nähtiin näyttelemässä myös raamikas komistus Dean Kelly. Nyt hänet on pidätetty.

Malliuraakin aiemmin tehnyt Dean Kelly nähtiin musiikkivideolla muiden muassa uiskentelemassa näyttelijä Alicia Silverstonen kanssa. Nyt TMZ-julkaisu kuitenkin uutisoi, että 39-vuotiasta Kellyä epäillään raiskauksesta. Hänet pidätettiin maanantaina.

Julkaisun mukaan eräs nainen on ilmoittanut poliisille, että Dean Kelly huijasi hänet viime vuoden marraskuussa New Orleansissa sijaitsevaan kotiinsa. Siellä mies juotti naisen tiedottomaan tilaan ja raiskasi hänet. Rikosilmoituksen nainen teki vasta viime perjantaina. Dean Kelly päästettiin pidätyksen jälkeen odottamaan oikeudenkäyntiä 35.000 dollarin takuita vastaan.