61-vuotias Big Brother -tähti bikineissä rannalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian julkkisten Big Brother -talossa taannoin asustanut Ivana Trump on tottunut rähjäisen BB-talon sijaan todelliseen ökyelämään. Nyt hän on suunnannut nauttimaan aurinkolomasta.

61-vuotias Ivana Trump kuvattiin eilen perjantaina nauttimassa rantatunnelmasta julkkisten suosimalla St. Bartsin saarella. Entinen mallikaunotar patsasteli uimarannalla keltavalkoisiin bikineihin sonnustautuneena.

Tsekkoslovakiassa aikanaan syntynyt 61-vuotias Ivana Trump, oikealta nimetään Ivana Marie Zelnickova Winklmayr, tunnetaan erityisesti vuosien 1977 – 1991 avioliitostaan miljardööri Donald Trumpin kanssa. Avioliitosta syntyi kolme lasta; Eric, Donald ja Ivanka Trump. Nuorempana hän oli olympiaurheilija ja mallikaunotar. Vuonna 2010 hän oli mukana Britannian julkkisten Big Brother -kilpailussa.