Jennifer Aniston värisytti rintojaan televisiohaastattelussa – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jennifer Anistonin ura on ollut viime vuosina laskusuunnassa, ja parhaillaan hän onkin ehdolla Vuoden surkeimman naispääosan palkinnon, eli Razzie-pystin, saajaksi The Bounty Hunter -roolistaan.

Äskettäin Jennifer Aniston oli vierailemassa Ellen DeGeneresin ohjelmassa. Räväkkä juontaja pyysi Anistonia kokeilemaan laitetta, joka saa rinnat värisemään ja samalla suurentaa rintojen kokoa. Jennifer suostui kokeilemaan laitetta, ja lopputulos oli näkemisen arvoinen. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Samassa haastattelussa hän muisteli kohtaamistaan maailman suosituimman julkkisbloggari Perez Hiltonin kanssa. Jennifer paljasti ripittäneensä ilkeää blogikirjoittajaa henkilökohtaisesti.

– Törmäsin Perez Hiltoniin autotallissa. Se oli yksi niistä tilanteista, joita ei odota tapahtuvan. Olimme juuri illastaneet ystäväni kanssa ja olimme ajamassa ulos autotallista, kun huomasin Perezin, Jennifer Aniston kertoi Ellenille.

– Ajoin hänen viereensä ja avasin ikkunan. Tuijotimme siinä toisiamme kuin peurat ajovaloissa. Sitten pyysin häntä tulemaan luokseni ja keskustelemaan hetkeksi. Se oli upea hetki. Oli mukava tavata hänet ja kysyä suoraan miksi hän on niin ilkeä.

Äskettäin suosittu televisioisäntä Conan O’Brien paljasti yllättäneensä Jenniferin ohjelmansa pukuhuoneesta kirjaimellisesti housut kintuissa. Mies käveli backstagen pukuhuoneeseen samaan aikaan kun Jennifer oli siellä pukeutumassa. Conan kertoi olleensa aidosti yllättynyt löytäessään puolialastoman näyttelijäkaunottaren pukuhuoneesta.