Jennifer Hudson laihtuu silmissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-voittaja ja laulajatähti Jennifer Hudson joutui puolitoista vuotta sitten uskomattoman traagisten tapahtumien keskipisteeseen, kun hänen veljensä ja siskonpoikasa murhattiin sukulaismiehen toimesta. Sittemmin popparin tyyli on muuttunut rajusti.

Jennifer synnytti taannoin esikoisensa ja pääsi ainakin ulkoisesti yli perheensä traagisista tapahtumista. Muutos onkin ollut viime aikoina melkoinen, sillä tähti on muuttunut silminnähden. Aiemmin rehevästä ulkomuodostaan tunnistettu Jennifer Hudson on laihduttanut huimasti, ja laulajan mukaan edes vanhat koulutoverinsa eivät olleet tunnistaa häntä. Nyt Jennifer esittelee uutta upeaa vartaloaan uuden I Remember Me -singlensä kansikuvassa.

Dreamgirls-elokuvan roolistaan palkittu tähti ryhtyi laihduttamaan sen jälkeen, kun hän oli synnyttänyt esikoisena David Juniorin viime elokuussa. Hän kertoi jättäneensä ruokavaliostaan kaikki kaloripommit ja keskittyneensä terveellisiin ruokiin. Hän kuitenkin myöntää, että tulokset eivät ole pysyviä, ellei ruokavalio pysy kunnossa myös jatkossa.

Jennifer Hudson