Sopranos-tähti on pahis myös tosielämässä – hakkasi miehen vankilassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositussa Sopranos-televisiosarjassa seurataan mafiaperheiden elämää ja perheiden miesten kovaotteisia bisneksiä. Nyt on käynyt selville, että ainakin yksi sarjan tähdistä on rikollinen ja kovis myös tosielämässä.

Hittisarjasta tuttu näyttelijä Lillo Brancato istuu parhaillaan kymmenen vuoden tuomiota murtovarkaudesta, jonka yhteydessä poliisi ammuttiin kuoliaaksi. Brancaton rikostoveri sai tuomion murhasta. He suorittavat tuomiotaan Oneida Correctional Facility -vankilassa New Yorkissa. Siellä oli nyt syntynyt pientä kärhämää Brancaton ja toisen vangin välille, koska toinen vanki, Alvaro Hernandez, puhui näyttelijän mielestä liian pitkään puhelimessa vaimonsa kanssa.

Tilanne kärjistyi lopulta välikohtaukseksi, jossa Brancato pahoinpiteli Hernandezin iskemällä tätä nyrkeillä useita kertoja kasvoihin. Toiset vangit saivat pahoinpitelyn pian loppumaan. Hakattu vanki kertoi New York Post -lehdelle, että Lillo Brancato luulee pyörittävänsä toimintaa kiven sisässä ja että tämä luulee olevansa Jumalan lahja maan päällä.